welkom

Ik ben Helene , moeder van twee kinderen. Ik heb zelf meegemaakt hoe belangrijk het is om te vertrouwen op je eigen lichaam als je kindje geboren wordt. Het is fijn als je wordt ondersteund tijdens het proces van bevallen. Dat kan alleen als je je veilig voelt en begrijpt wat er gaat gebeuren. En dat doe je niet alleen, daar speelt je partner ook een belangrijke rol bij.
Bevallen hoef je niet te leren, je lichaam doet dat al vanzelf als jij je maar ontspant en overgeeft. 
Door mijn jarenlange ervaring als yoga - en zwangerschapsyoga docent en ook als adem coach,  weet ik hoe je met ademoefeningen jezelf kan ontspannen. Ik vind het heerlijk om vanuit mijn eigen yogastudio in Haarlem met groepen te werken en in het bijzonder met jonge mama's. Vanuit de partnerlessen ontstond bij mij het verlangen om aanstaande ouders samen nog meer tools aan te reiken.  Met de opleiding tot HypnoBirthing zwangerschapsdocente heb ik mijn kennis en vaardigheden verder verdiept en help ik jullie je nog beter voor te bereiden op een ontspannen, kalme geboorte van jullie kindje.

Ik kan me voorstellen dat je misschien nog vragen of twijfels hebt. Neem in dat geval gerust contact met mij op, dan neem ik graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. 

De HypnoBirthing zwangerschapscursus wordt door een ervaren docent gegeven die de officiële HypnoBirthing practitioner opleiding vanuit de VS heeft gevolgd. 

This practitioner is affilated with the HypnoBirthing Institute and is currently certified and autorized to teach the complete HypnoBirthing program.