'Hormonen in balans' 

Deze workshop is specifiek gericht op het balanceren van de hormoon producerende klieren. Hoe dat precies werkt lees je hieronder ... 

Hormoon yoga

Leuk of niet maar je hormonen bepalen voor een groot deel hoe je je voelt plus de conditie van je huid, je haar en nog véél meer.  

Zijn je hormonen uit balans en ervaar je daar klachten van? Dan kan Hormoon yoga daar iets in betekenen.  
Hormoon yoga is een yoga techniek met een therapeutisch effect. De specifieke oefeningen stimuleren op een natuurlijke manier de hormoon producerende klieren: eierstokken, schildklier en hypofyse. In combinatie met krachtige ademtechnieken, de bekken bodem spieren en een energiecirkel.
Het regelmatig beoefenen van deze serie en voldoende ontspanning  kan er samen met een gezonde leefstijl voor zorgen dat de balans tussen deze endocriene klieren weer hersteld wordt. Met alle positieve resultaten vandien.

In de workshop 'Hormonen in balans' leer je de serie en ook hoe je bewust kan ontspannen. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga, maar wel gemotiveerd zijn om iets te doen je aan je vitaliteit en welbevinden.

De workshop wordt gegeven door Helene Kissels. Helene is een ervaren yoga docent met als specialisaties adem en ontspanning, zwangerschapsyoga en HypnoBirthing.
In 2016 haalde zij de certificering voor Hormoon yoga bij Dinah Rodrigues die deze serie ontwikkelde voor vrouwen.
 
Data: 
17-18 oktober
12 december
30 januari
Tijd: 12.00-17.00 uur
Prijs: E 75 (inclusief handout, video les met oefeningen voor thuis , healthy bite en smoothie)