Over mama calma

Hallo welkom! ik ben Helene 


Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Ik leer je graag hoe je met meer vertrouwen van je zwangerschap geniet en je je goed kan voorbereiden op de geboorte  van je kindje. 
Als moeder van twee kinderen heb ik zelf meegemaakt hoe belangrijk het is om te vertrouwen op je eigen lichaam als je kindje geboren wordt. Tijdens de bevalling is het fijn om te weten dat je wordt ondersteund en dat je dit samen met je partner doet. Dit kan alleen als jij en jouw partner samen een team zijn, waarbij vertrouwen in jezelf en veiligheid voorop staan en je begrijpt wat er tijdens de bevalling in je lichaam en met je baby gebeurt. 

Over mama calma - Helene Kissels - HypnoBirthing Zwangerschapsdocent

Bevallen hoef je niet te leren, je lichaam kan dat al zelf als jij je maar ontspant en overgeeft aan het proces

Zwangerschapsyoga docent met specialisatie HypnoBirthing 

Al jarenlang ben ik actief als yoga- en zwangerschapsyoga docent in Haarlem en ik vind het heerlijk om te werken met jonge ouders. Naast de fysieke oefeningen die je lichaam soepel en sterk houden weet ik je te begeleiden naar een ontspannen manier van ademhalen.
 
Tijdens de partnerlessen van zwangerschapsyoga is bij mij het verlangen ontstaan om de partner meer bij de bevalling te betrekken. Jouw partner is voor jou een belangrijke steun en toeverlaat; hij levert daarmee een hele waardevolle bijdrage aan de geboorte van jullie kind! Door samen de HypnoBirthing technieken te leren, worden jullie een team en dit werkt tijdens de bevalling alleen maar in jullie voordeel. Met de HypnoBirthing methode help ik jullie voor te bereiden op een ontspannen, natuurlijke en kalme geboorte van jullie kindje.  En ook als je geen partner hebt is het zeker de moeite waard om de cursus te volgen en je goed voor te bereiden op de bevalling. Samen met mijn collega Sara (english speaking) staan we klaar voor jou! 


  • naast Mama Calma heb ik ook een eigen yogastudio in Haarlem waar ik o.a zwangerschapsyoga geef > www.yogastudiokleverpark.nl;
  • ik heb ruim 8 jaar ervaring met zwangeren én hun partner;
  • mijn specialisatie is adem en ontspanning, ik begeleid je daar graag bij;
  • jonge mama’s begeleiden en vertrouwen geven vind ik het leukste wat er is
  • mensen vinden dat ik een fijne stem heb;
  • ik ben nieuwsgierig en volg de nieuwste ontwikkelingen in geboorteland en hou  mijn kennis rondom zwangerschap en geboorte op peil door bijscholingen en trainingen te volgen.


 

Wil je in contact komen met mamacalma of heb je nog vragen of twijfels? We nemen graag de tijd om jullie vragen te beantwoorden.