Over mama calma

Helene Kissels - HypnoBirthing zwangerschapsdocent

Over Helene Kissels

Als moeder van twee kinderen heb ik zelf meegemaakt hoe belangrijk het is om te vertrouwen op je eigen lichaam als je kindje geboren wordt. Tijdens het proces van bevallen is het fijn om te weten dat je wordt ondersteund en dat je dit samen met je partner doet. Dit kan alleen als jij en jouw partner een team zijn, waarbij vertrouwen in jezelf en veiligheid voorop staan en je begrijpt wat er tijdens de bevalling gebeurt. 

Over mama calma - Helene Kissels - HypnoBirthing Zwangerschapsdocent

Bevallen hoef je niet te leren, je lichaam kan dat al zelf als jij je maar ontspant en overgeeft aan het proces

Zwangerschapsyoga docent met specialisatie HypnoBirthing 

Al jarenlang ben ik actief als yoga- en zwangerschapsyoga docent in Haarlem en ik vind het heerlijk om vanuit mijn eigen yogastudio te werken met jonge ouders. Naast de fysieke oefeningen die je lichaam soepel en sterk houden weet ik je te begeleiden naar een ontspannen manier van ademhalen.
 
Tijdens de partnerlessen van zwangerschapsyoga is bij mij het verlangen ontstaan om de partner meer bij de bevalling te betrekken. Jouw partner is voor jou een belangrijke steun en toeverlaat; hij levert daarmee een hele waardevolle bijdrage aan de geboorte van jullie kind! Door samen deze cursus te doen, ontstaat er een team en dit werkt tijdens de bevalling alleen maar in jullie voordeel. Met de HypnoBirthing methode help ik jullie voor te bereiden op een ontspannen, natuurlijke en kalme geboorte van jullie kindje. 


Typisch Helene

  • naast Mama Calma heb ik een eigen yogastudio in Haarlem;
  • ruim 8 jaar ervaring met zwangeren en hun partner;
  • mijn specialisatie is adem en ontspanning, ik begeleid je daar graag bij;
  • jonge mama’s begeleiden en vertrouwen geven;
  • mensen vinden dat ik een fijne stem heb;
  • na de afgeronde HypnoBirthing practitioner opleiding vanuit de VS hou ik mijn kennis rondom zwangerschap en geboorte op peil en volg ik bijscholingen en trainingen.

 

Wil je graag in contact komen met mij of heb je nog vragen of twijfels? Ik neem graag de tijd om jullie vragen te beantwoorden.