KRAAMTIJD 

POST PARTUM PERIODE

Ben je net bevallen en wil je weten wat je ongeveer kan verwachten van de periode ná de geboorte? De workshop 'Post Partum tijd' gaat over de post partum periode, de eerste dagen en weken na de bevalling. De kraamtijd is een prachtige maar ook pittige periode. Wil je graag uitleg over en hoe je deze periode ontspannen en met aandacht voor je baby goed doorkomt?  Meld je dan aan voor een van de komende data  

Kraamtijd

De kraamtijd, de eerste 6 weken na de geboorte van je baby, is een periode waarin jij, je partner en je baby een nieuw ritme samen gaan vinden.
Voor heel veel ouders is dit een emotionele rollercoaster. Je emoties kunnen sterk wisselen: van helemaal gelukkig op je roze wolk naar onzeker of zelfs angstig. Je moet aan zoveel dingen wennen, borstvoeding leren geven, de baby verzorgen, een ander slaappatroon, hoe verdeel je de zorgtaken en nog veel meer nieuwe verantwoordelijkheden. Dat leer je met vallen en opstaan en dan is het wel fijn als je daarin een beetje begeleid wordt met tips en praktische oplossingen.
  
Tijdens deze workshop krijg je praktische tips voor jezelf, je partner, je omgeving en uiteraard je baby. 

Welke onderwerpen komen aan bod?
-Wat heeft je baby nodig?
-Voeding
-Samen slapen
-Baby dragen
-Ontvangen van bezoek
-Jouw eigen herstel fysiek en mentaal (emoties en hormonen)


Dus wil je je goed voorbereiden en leren hoe je goed voor jezelf en jullie baby kunt zorgen zodat het een onvergetelijke kraamtijd wordt? Wil je vertrouwen voelen in jezelf en je nieuwe ouderrol? Dan is dit een cursus voor jou.
  
Kosten E 95 ( je partner is ook welkom) 
Locatie: Yogastudio Kleverpark, Haarlem
Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Datum: 19 november 
Aanmelden: via het contact formulier